Hosszú idő után új dallal jelentkezett a Tankcsapda: “Ez a nap az a nap” címmel

Haverock Közösség

Tavaly ősz óta nem rukkolt elő a Tankcsapda új dallal.  A rajongók már nagyon várták, hogy előjöjjenek valami izgalmas újjal. Ez a dal az a dal amit már egy éve elkezdtek írni, stúdiózni, azonban 2023-ban öntötték végleges formába, és címet is most kapott csak.

A régi rajongók felfedezhetik, hogy hangzásában előjönnek a régi idők dallamai, a szöveg ellenben nem is lehetne maibb.

Mind a mondanivaló, mind a klip a mai problémákkal szembesít minket. Látszólag egymástól teljesen különböző emberek ülnek le egymással, egy úgymond terápiás beszélgetésre, de azért van bennük valami közös, mégpedig, hogy mind súlyos problémákkal küzdenek (drog, ital, szex, evéskényszer, munkamánia).

Lukács Laci már nem először hoz fel komoly témákat, amivel minden korosztály azonosulni tud.

A dal hallható lesz a zenekar Budapest Parki koncertjén, előzenekar a Down For Whatever.

Budapest Park, 2023. június 30.
Jegyek a Budapest Park hivatalos oldalán vásárolhatók.
További információ az esemény Facebook-oldalán.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.