2005-ös klubhimnuszt dolgozott fel az Electric Callboy

Nuskull Magazin

Nem mintha kifújt volna a szufla az Electric Callboy tavalyi lemezéből, a Tekknóból, hisz’ a német srácok lépten-nyomon teltházas koncerteken partiztatják meg a népeket a schlágerszedetre, de tény és való, hogy egy ennyire szingliorientált bandának nem árt néha a vérfrissítés.

Az semmiképp sem róható fel a bulihuligánoknak, hogy feldolgozásokon keresztül próbálnák meg felhúzni magukat (helló, Our Last Night!), de az is tény, hogy a máig legnépszerűbb számuk (helló, Hypa Hypa!) is voltaképp egy 94′-es Scooter-dalon alapszik. Most viszont a srácok nemcsak a jól hangzó refrént emelték át, hanem szinte teljesen “electricesítették” a Cascada 2005-ös klubhimnuszát, az Everytime We Touchot. A Hypa Hypa kihívójaként induló darab természetesen klipet is kapott, ami most kevésbé elborult, viszont a látvány az egekig van csűrve, nívós kastéllyal, betanult koreográfiával és háttértáncosokkal, megágyazva a két énekes, Nico és Kevin brománcának.

A kávör időzítése sem lehet véletlen, lévén a dal épp reneszánszát éli a TikTokon. És hogy hol lehet legközelebb élőben hallani? Nos, itthon már pont nem, de a nyár folyamán kb. az összes nagyobb európai fesztiválon, példának okáért hozzánk legközelebb augusztusban, az osztrák Frequency feszten.

//www.youtube.com/watch?v=AuBXeF5acqE

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.