Floor egészségi problémái miatt lemondta utolsó koncertjét a Nightwish

Fémcsajok

Nem kíván jövőre megjelenő új albumával turnéra indulni a Nightwish, erről a zenekar tavasszal tájékoztatta a fanokat, indoklásuk szerint a csapat jövőjét illetően ez egy elkerühetetlen lépés volt.

Akkor még arról szóltak a hírek, miszerint a banda a lefixált nyári fesztiválkoncerteken még részt vesz, majd határozatlan időre szögre akasztják a túrabakancsot, hogy az új lemez felvételeire koncentrálhassanak, illetve az énekesnő Floor Jansen nemsokára életet ad második gyermekének.

Az együttes ma, az oslói Tons Of Rock fesztiválon szeretett volna elbúcsúzni közönségétől, ám a bulit törölni kellett - Floornak egészségi problémái támadtak, ám kiderült: nem a várandósságához kapcsolódik a dolog.

Floor egészségi állapotával összefüggő okok miatt sajnos kénytelenek vagyunk lemondani a június 22-i oslói koncertünket. A terhességét ez egyáltalán nem érinti, pihenésre van szüksége. Jóllehet mind a hatan sajnáljuk ezt a döntést, mégis könnyű volt meghoznunk, hiszen az egészségnek mindig a legfontosabbnak kell lennie.
Ami viszont jó hír, hogy az új album próbái és felvételei kevesebb, mint két hét múlva kezdődnek, szóval hajrá!

- áll a csapat közleményében.

A formáció utolsó nagylemeze a 2020-as "Human :II: Nature" volt, amely hasonlóan a 2015-ös "Endless Forms Most Beautiful"-hoz hasonlóan vegyes fogadtatást kapott.

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.