Baroness – Last World – új dal

Fémforgács

Négy év után Last World dalának videójával tért vissza a pszichedelikus progresszív heavy stonert játszó Baroness. A John Baizley énekes, gitáros, grafikus-festő művész által irányított banda szeptember 15-én adja ki STONE című új lemezét, aminek ez a dal az első előzetese.

A Baroness egyik fontos irányelve, hogy nem szeretjük ismételni önmagunkat. Az egész a kockázatvállalási hajlandóságról szól. Amikor fiatalabb voltam, a zenélés lényege az volt, hogy más legyek, ne ugyanazt csináljam, és ne hallgassak a szülőkre, vagy ne a szabályok szerint játsszak. Ez eléggé hülyeség, de a gyakorlatban működik. Tényleg elég ijesztő, hogy a karriered hatodik lemezénél tartasz, és arra gondolsz, hogy ahelyett, hogy folyamatosan kitalálnál valamit, inkább a múltaddal kell lépést tartanod. Szóval megdupláztuk a folyamatban lévő találékonyságot, hogy lássuk, mindez hova vezet bennünket. Azt hiszem, ez a lemez jól tükrözi ezt. A Stone sokkal élőbb, sokkal közvetlenebb.” – mondta John Baizley.

Baroness – STONE

(Abraxan Hymns)

1. Embers

2. Last Word

3. Beneath the Rose

4. Choir

5. The Dirge

6. Anodyne

7. Shine

8. Magnolia

9. Under the Wheel

10. Bloom

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.