1476 – Ki a jó, és ki a rossz…

Fémforgács

Július 7-én In Exile címmel celebrálja új albumát a Salem-i okkult rock duó, az 1476. Az album tematikáját az ősi világok és azoknak misztikái járják át, amiket jelen korunk hétköznapjaival kötnek össze. Lemezük második előzeteseként Where Kings Fall daluk szöveges videója nézhető meg.

A Where Kings Fall zeneileg talán ez az egyik leglefegyverzőbb dalunk, lírailag valószínűleg a leggonoszabb. Szinte minden sor más világvezető halálára utal, a rosszak és az úgynevezett jók is, némelyik valódi és némelyik mitológiai alak. Kitalálod, ki kicsoda? A videót egy Super 8-as kamerával forgattuk le.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.