Hollywood Vampires – Raise The Dead

Hard Rock Magazin

Raise The Dead, Raise The Dead… ez nem valami Alice Cooper-szám? Nem, ilyen címmel jelent meg a shock-rocker 2013-as wackeni koncertjének felvétele, ám a Raise The Dead című dalt csak két évre rá, 2015-ben írta meg Johnny Depp-pel a Hollywood Vampires első lemezére. Ezzel a dallal mi is kezdhetünk hangolódni a július 18-i budapesti fellépésre.

Tegnap, azaz június 2-án megjelent a Hollywood Vampires koncertlemeze, tökéletes az időzítés a június 8-án elstartoló Európa-turné előtt. A Raise The Dead a banda első lemezén jelent meg, erre a lemezre épült a 2015-ös Rock In Rio fesztivál műsora, melynek anyagát június 2-án dobta piacra az earMUSIC ‘Live In Rio’ címmel. Az Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry (Aerosmith), Tommy Henriksen felállású szupergroup július 18-án a Budapest Sportarénában lép fel, és már elég sok videót összegyűjtöttünk (a koncertalbumról kiadott részleteket és a koncert után megjelent második stúdiólemezhez készült videókat), ami kedvet csinálhat, hogy megnézd őket élőben is. De maga az új lemez is elérhető már a hazai forgalmazóknál CD + DVD, CD + Blu-ray és 2 LP változatban.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.