Michael Schenker Group – Élőben követheted a gelsenkircheni koncertjüket

Hard Rock Magazin

A Rock Hard Festival headlinere, a Michael Schenker Group koncertjét este fél 10-től live stream formájában, élőben nézheted végig. Fotelrockerek előnyben!

21:30-tól live stream közvetítés lesz a WDR Rockpalast YouTube csatornáján, az idei Rock Hard Festival vasárnapi headlinerének, a Michael Schenker Groupnak fellépését követheted élőben. A banda legutóbb a Monsters Of Rock Cruise 2023-on lépett fel a Michael Schenker (gitár), Ronnie Romero (ének), Steve Mann (billentyűs hangszerek, ritmusgitár), Barend Courbois (basszusgitár), Bodo Schopf (dob) felállásban.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.