Bemutatkozott a Fever 333 új tagsága, az énekes rögtön le is ugrott egy háztetőről

Nuskull Magazin

Miután tavaly kilépett a Fever 333 kétharmada – egyedül hagyva az énekes/porondmester/kaszkadőr-magánvállalkozó Jason Aalon Butlert -, a zenekar sorsa elég kilátástalanra fordult, pláne, hogy még az idén februárra tervezett első hazai fellépésüket is visszamondták. Butler azonban mindenkit megnyugtatott, hogy ez nem a banda vége, és mint főnixmadár a hamvaiból, úgy éled majd fel a rapcore-formáció.

A jóslat igaznak bizonyult, az új tagság egy május 10-én, Los Angelesben tartott pop-up bulin mutatkozott be, ezek alapján pedig a megújult Fever 333 így fest:

  • Jason Aalon Butler – ének
  • Brandon Davis – gitár (Lions Lions, ex-Vanna stb.)
  • April Kae – basszus
  • Thomas Pridgen – dob (ex-The Mars Volta, Trash Talk stb.)

Az internetre feltöltött videók alapján a srácok hozták is a kötelezőt. Értsd: az örökmozgó Jason természetesen megint felmászott valahová – ezúttal egy ház tetejére -, és onnan vetette le magát a közönség soraiba.

Az, hogy így vajon pótlásra kerül-e az itthoni bemutatkozásuk, egyelőre továbbra is kérdéses, mindenesetre a rajongók örülhetnek annak is, hogy a zenekar “újra” létezik, imhol a bizonyítékok erre:

//www.youtube.com/watch?v=MAkMwWxA2ZI

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

FEVER 333 (@fever333) által megosztott bejegyzés

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.