Inferi – Eyes Of Boundless Black – új videó, új gitárossal

Fémforgács

Az USA tech-death metalos Inferi a napokban mutat be Eyes Of Boundless Black című új videóját, ami egyben a csapat új gitárosa, Sanjay Kumar (Wormhole, Equipose, Greylotus) debütálását jelenti, aki Mike Low-ot váltotta.

Számtalan fellépés, több tucat riff és több mint egy évtizedes szolgálat után búcsút veszünk testvérünktől, Mike Low-tól. Egy kiváló gitáros, mérnök, producer és minden tekintetben igazi barát. Bár továbbra is együtt fogunk dolgozni, más minőségben, a legjobbakat kívánjuk Mike-nak. Egyben öröm, hogy az helyette az Inferiben üdvözöljük jó barátunkat, Sanjay Kumart. Sanjay óriási tehetség, és máris fellobbantotta a kreativitás tüzét a zenekaron belül.” – olvasható közleményükben,

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.