A Vulvodynia kirakta az énekesét, amiért az szilánkosra törte a dobos orrát

Nuskull Magazin

Vasárnap robbant a hír a közösségi felületeken, hogy a népszerű dél-afrikai slam/deathcore/brutal death-banda, a Vulvodynia kirúgta az alapító énekesét, Duncan Bentley-t. Az elválás korántsem volt zökkenőmentes, az utolsó csepp a pohárban az volt, hogy Duncan sokadik dührohamának (ismét) a dobos, Thomas Hughes esett áldozatául, utóbbit több sérüléssel, köztük egy széttört orral hagyva.

Az eset nem a legjobbkor történt, a banda épp headliner turnét tol Európában, a The Last Ten Seconds of Life, a Bound in Fear és a Bonecarver társaságában, és noha már csak pár állomás van vissza, iszonyat nagy pénzügyi kockázatot jelentett volna a srácok számára, ha lemondják a turnét. Bekötött arccal ugyan, de Tom is hősiesen vállalta, hogy folytatja a koncerteket, ahol zenésztársak, haverok és még a mörcsösük is beugrott a mikrofon elé. A srácokra alaposan rájár a rúd, a történtek utáni első koncert előtt még a furgonjuk is lerobbant.

Bár Tom külön posztban hangsúlyozta, hogy nem akar rosszat Duncannek, és reméli, hogy a zenész mielőbb lábra áll (pénzt is adtak neki a hazaútra), a banda többi zenésze és egyéb, a srácokat ismerő egyének is felszólaltak amellett, hogy Duncan manipulatív, pszichopata és egy kényszeres hazudozó, akinek régóta problémái vannak az alkohollal, és ez már nem az első alkalom volt, amikor elvesztette a fejét, ez pedig egy zenésztársán csattant. Az meg, hogy valakit megfenyegetsz, hogy megölöd, cseppet sem játék!

Ez a fajta zenekaron belüli feszültség nem egyedi eset az utóbbi időben: pár hete az “egyslágeres” rap rock-csapat, a Crazy Town tagjai verték ki a meleg szart egymásból, amit aztán pár napra rá már el is intéztek annyival, hogy csak egy kis nézeteltérésük akadt, amit testvérek módjára intéztek el, majd kibékültek.

A Vulvodynia is mindenkit megnyugtatott afelől, hogy ez nem a banda vége, sőt, most nyílik csak új fejezet a zenekar számára. Cikkünk írásakor Bentley részéről még nem érkezett semmilyen kommentár.

//www.youtube.com/watch?v=X2NQ0kOmp64

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.