1476 – Napjaink érzéketlensége

Fémforgács

Salem önfejű okkult rock duója, az 1476 a Prophecy Productions kiadásában július 7-én celebrálja In Exile címre keresztelt albumát. A Robb Kavjian énekes / multi-instrumentalista és Neil DeRosa dob, ütőhangszerek alkotta páros zenéjét, amit ők waywardoccult rocknak neveznek, az ősi világok és azoknak misztikái járják át, amit jelen korunk hétköznapjaival kötnek össze. Ezt példázza a lemezről elsőként megjelent When Comes the Dawn? daluk videója is, amiről Robb Kavjian így beszélt:

A When Comes the Dawn? napjaink érzéketlenségének témája körül forog. Fő szempontja, hogy megvizsgálja hol és miben is tévedünk eddigi életünkben, míg az album többi része más világokat mutat be, mint erre a kérdésre lehetséges megoldásokat, menekülést, illetve kiutat kínálva. Tervek szerint az In Exile nyitódala lett volna, de végül az album közepére került, mert ott koncepciójában sokkal jobban mutat.

1476 – In Exile

(Prophecy Productions)

1. Lost in Exile
2. Lapis Fire: Through the Mist
3. Tristesse in Exile
4. Jade Fire: A Paragon
5.  When Comes the Dawn?
6. May Mountains Never Fall
7. Where Kings Fall
8. A Queen in Exile
9. Beyond the Meadows, Beyond the Moors
10. Carnelian Fire: The Gallows
11. Where Are You?

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.