Supersonic Revolution – Itt a debütáló album címadó dala

Hard Rock Magazin

Bemutatta harmadik kislemezdalát az Ayreon főnökének új zenekara, a Supersonic Revolution. A május 19-én megjelenő ‘Golden Age Of Music’ albumról ezúttal a címadó dalt és hozzá készült klipet ismerhetjük meg.

A Mascot Label Group zászlaja alatt mutatkozik be az Arjen Lucassen basszusgitáros, Joost van den Broek (Ayreon, Star One) billentyűs, Timo Somers (Vengeance) gitáros, Koen Herfst (Vandenberg) dobos és John “Jaycee” Cuijpers (Praying Mantis) énekes alkotta Supersonic Revolution. Debütáló lemezük, a ’Golden Age Of Music’ a hetvenes éves stílusában íródott. Az előzetesek sorában a The Glamattackot és a The Rise Of The Starmant a Golden Age Of Music követi. Erről Arjen így mesélt: „Egy nagyon különleges videót készítettünk a Supersonic Revolutionnel, a legújabb XR [kiterjesztett valóság] technológia segítségével. A klip a holland i!Studio alkotása, ez Európa egyik full XR stúdiója, a virtuális produkciók fellegvára.”
Az újdonság digipak CD-n és átlátszó kék vinylen itthon is előjegyezhető.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.