Treasondom – The Flesh Consumes The Mind – új videó

Fémforgács

The Flesh Consumes The Mind címmel mutatta be új dalának hivatalos videóját a marosvásárhelyi death/grind vonalas Treasondom. A dalt a zenekar otthoni stúdiójában készítette, a keverést és a masteringet pedig Ben Jones (Pest Control, Meth Leppard, Endless Swarm) végezte.

A dal központi témája, hogy mi, emberek, még mindig csak intelligens állatok vagyunk, ösztöneink, fizikai szükségleteink és függőségeink vezérelnek minket.  Nem számít, mennyire fejlett a minket körülvevő technológia vagy mennyire próbálnak tudatosabb életre nevelni különböző vallások, filozófiák.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.