Flames Of Durga – Zsigerien perzselő tűz

Fémforgács

A kaliforniai iker front-csajos stoner rock/grunge rock trió a Flames Of Durga streamelte saját című debütáló albumát. A zenekart az ikertestvérpár, Béah gitáros és Cecilia Romero basszusgitáros alapította. Zenekaruk nevét a hindu tűzistennő, anyaistennő Durga-tól kölcsönözték, ami számukra nem csak zenéjük, de a heves, női energiát is megtestesíti, ahogyan azt Alpha Woman daluk videója is sugározza.

A Flames Of Durga hangzásában a sivatagi rock, a punk metal és a grunge legjobb elemeit ötvözi, ami zenéjükben a stílus perzselő, zsigerien új tüzeként jelenik meg. Debüt-lemezük itt hallgatható végig.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.