Doser – Dust For Blood – új videó

Fémforgács

Dust For Blood címmel egy újabb látványos videó érkezett a svéd stoner rock keresztapáinak is nevezhető Dozer hamarosan napvilágra kerülő új nagylemezéről. A zenekar 15 év után április 21-én tér vissza Drifting In The Endless című albumával, ami a Blues Funeral Recordings gondozásában kerül kiadásra. A lemez második dalaként most bemutatásra kerülő Dust For Blood-ról Fredrik Nordin énekes így beszélt:

A Dust For Blood az egész lemez fő témáját követi. Az üzenete pedig: Ezt a földet alapvetően romokban adjuk át a következő generációnak. Van akit ez érdekel, és van akit nem. Illúzió az egész? Vagy valóság? Túl sok az, amit fel kell fogni? Vagy tényleg minden remény elveszett? Nem, soha nincs és nem is lesz elveszve a remény. Még ha a legmélyebb, legsötétebb gödörben is vagy, ne add fel, mert a dolgok előbb-utóbb világosabbá válnak. De ehhez neked is változtatni kell rajtuk!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.