Women In Rock Tour – Március végén érkezik a csajos karaván

Hard Rock Magazin

Március végén az S8 Underground Clubban igazi csajos estét láthatnak az érdeklődők, ahol az olyan nemzetközi csapatokhoz, mint a Phantom Elite vagy Attractive Chaos, magyar bandák is csatlakoznak, mint a Meterora és az Æternight, de az est főattrakciója az olasz Temperance lesz.

Aki a női frontemberes (vagy ha úgy tetszik, frontcsajos) zenekarokat kedveli, annak nem kell sokáig keresgélnie, ha megfelelő programot akar magának az elkövetkezendő napokban. Március 30-án Budapestre érkezik a ‘Women In Rock Tour’, ahol csak olyan bandák lépnek fel, akiknél hölgy kezében van a mikrofon. A csajos turné programja nálunk módosul egy picit, mivel hazánkat két zenekar is képviseli. Az S8 Underground Club szervezésében Budapestre érkezik az olasz Temperance, akik 2021-ben jelentették meg legutolsó albumukat ‘Diamanti’ címen. A zenekar különlegessége, hogy Alessia Scoletti frontcsaj mellett énekesként is fontos szerepet kap a dalokban Michele Guaitoli billentyűs – akit a Visions Of Atlantisból jobban ismerhetünk – és a gitáros Marco Pastorino.

Phantom Elite

Az este következő fellépője egy nemzetközi banda, a Phantom Elite énekesnője az a brazil Marina La Torraca, aki az Exit Edenben és az Avantasiaban is szerepelt, mellette holland zenészek alkotják a csapatot. A zenekar dalszerzője és producere az After Forever egykori főnöke, abból a zenekarból indult Floor Jansen karrierje is. A csapat most jelentette meg legújabb lemezét, ami ’Blue Blood’ címen látott napvilágot.

Attractive Chaos

A francia-olasz Attractive Chaos a következő fellépő, akik szintén új albummal érkeznek. A csapat 2022-ben alakult és debütáló EP-jük idén látott napvilágot ’The Fire Between Us’ címmel.

Meteora

A magyar Meteora zenekar 2010-ben alakult és azon kevés banda közé tartozik, akiknek sikerült együtt dolgozniuk a Lord Of The Lost frontemberével, Chris Harmsszal. A szimfonikus/gót metált játszó együttesnek tavaly szeptemberben jelent meg legújabb lemeze, az ’…Of Shades And Colours’.

AEternight

A szintén magyar Æternight zenekar még készül első lemezének megjelenésére, de koncertjeiken a feldolgozások mellett már saját számokat is előadnak.

Az S8 Underground Club bemutatja: Women In Rock Tour 2023
S8 Underground Club, 2023. március 30.
Temperance, Phantom Elite, Attractive Chaos, Meterora, Æternight
Jegyek az S8 Underground oldalán vásárolhatók, további információk az esemény Facebook-oldalán.

Women In Rock

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.