Paradise Lost – Már az új dobossal jönnek hozzánk

Hard Rock Magazin

A mai napon a gothic metal brit legendája, a Paradise Lost bejelentette, hogy Guido Zima dobossal ismét teljes a zenekar felállása. Ősszel az Ultima Ratio Fest 2023 keretében élőben is megnézhetjük őket.

Greg Mackintosh gitáros jelentette be: „Üdvözöljük Guidót a Paradise Lost új dobosaként. A 2022 végi európai turnénk során rázódott össze velünk, és olyan jó munkát végzett, hogy úgy döntöttünk, ő lesz az új dobosunk, és az összes közelgő PL-koncerten ő fog játszani, valamint együtt dolgozik majd velünk a jövőre megjelenő következő albumunk anyagán.”

Paradise Lost Guido Zima

A zenekar a nyáron több fesztiválkoncertet is ad, ősszel pedig csatlakozik az Ultima Ratio Fest 2023-hoz, hogy a Primordial, valamint a finn melodikus death metal csapat, az Omnium Gatherum és az osztrák postblack-metal banda, a Harakiri For The Sky társaságában járja be Európát. A közös turnéval a Barba Negrában is zúznak egyet legjavából, szóval október 8-án mindenki kösse fel a gatyáját, mert a nagy sikerű 2022-es kanyar után jön az Ultima Ratio Fest folytatása. Jegyeket szokás szerint a Rock 1 oldalán lehet vásárolni.

Ultima Ratio Fest 2023

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.