Neo Inferno 262 – Az emberszerepe a technológia uralta világban

Fémforgács

A progresszív, experimental, electro-industrial black metal vonalas francia projekt a Neo Inferno 262 közzétette Bleak Revolution dalának hivatalos videóját, ami a március 31-én megjelenő második lemezük, a Pleonectic első videójaként jött ki. A mindenféle extrém zenét (metal, electro, ipari, stb...) és új technikai folyamatokat (például az MI által generált) ötvöző Neo Inferno 262 megkérdőjelezi az ember helyét a művészetben, és általánosságban az ember szerepét egy olyan világban, ahol ő húsától és jelentésétől megüresedve, megfosztottan él.

A Pleonectic  azaz “a több az mindig több”, a technológia szörnye, amely mára mindennek és mindennek ura lett. A titokzatos fekete doboz, ami minden döntést, minden cselekvést irányít. Algoritmusai a tiltott nyelv. Kimenetei parancsolatok. Ez az új anya-menyország, ez az Isten. Mindenkinek számára.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.