Night Goat – A benned élő métely

Fémforgács

Egy meglehetősen tébolyult, pszichedelikus képvilágú videóval jelentkezett az amerikai noise-rock / deathrock / post-punk zenekar a Night Goat. Wendigo című klipjük a március 17-én megjelenő második lemezük, a Totem  felvezetőjeként jelent meg, amiről Dalin Jones basszusgitáros/énekes így beszélt:

A Wendigo dalunk arról szól, hogy sokan félnek attól attól, hogy azzá váljanak, amit gyűlölnek, pedig leginkább csak azzal a dologgal mérgezik magukat, amit megvetnek. Ezeket a dolgokat megpróbálhatod megölni, végül úgyis felemésztenek téged. Ez a ragadozó métely.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.