Holy Moses – Cult Of The Machine – klippremier

Fémforgács

Április 14-én Invisible Queen címmel érkezik a Holy Moses új, egyben utolsó albuma. A Sabina Classen vezette zenekara tavaly novemberben jelentette be, hogy több mint negyven év után befejezi pályafutását.

1981-ben léptem be a zenekarba, ami alapvetően változtatta meg az életemet. 1986-ban jött ki az első lemezünk, a Queen Of Siam, most pedig hamarosan Invisible Queen címmel hozzuk ki az utolsót. Negyvenkét eseménydús év, számos nagyszerű album, fantasztikus koncert és hihetetlen élmény után elérkezett az idő, hogy megírjuk a Holy Moses történetének utolsó fejezetét. 2023-ban ezt a lemezt népszerűsítjük majd, és teljes intenzitással játsszuk le az utolsó turnénkat. Nagyon várjuk a találkozást!

Lemezük második videójaként a Cult Of The Machine nézhető meg, amiről a frontasszony így beszélt:

A szám „The New Machine of Liechtenstein”-re utal. Egy fanatikus kultusz alakult ki a gép körül, amelyet most végre szétzúznak és elpusztítanak, hogy visszahozzák az emberiséget a sötétségből, ez által újabb hidat építve a múltból a jelenbe.

A zenekar új lemezét Final Reign Tour búcsúturnéja keretében fognak bemutatni.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.