Élőfelvételes videóval rukkolt elő az Infected Rain – Storm

Fémcsajok

Április 28-án DVD-t dob piacra a moldáv Infected Rain. Még 2022 folyamán rögzítésre került egy streaming koncert "The Devil's Dozen" elnevezés alatt, amely most fizikai formájában is megjelenik.

A kiadvány bemutatja a zenekar metamorfózisát, amely az elmúlt években ment végbe, és ünnepli az Infected Rain eddigi lenyűgöző karrierjét, képességeit úgy dalszerzői, mint előadói oldalról. A The Devil's Dozen az extrém metal színtér egyik leglenyűgözőbb modern metal zenekarának túlvilági élő lendületével izzít; szabadjára engedve a vibráló riffeket, kozmikus elektronikát, progresszív groove-okat és Lena hangi adottságainak tárházát. A zenekar hamarosan megjelenő DVD/BLURAY-je kötelező darab minden modern metal rajongó számára, mivel az ultramodern brutalitást mutatja be az érzelmek és a dallam feláldozása nélkül, élőben előadva egy csúcsminőségű, nagyfeszültségű és magával ragadó élő műsorral!

- írja Bandcamp-oldalán a zenekar. A DVD-ről már kijött a The Earth Mantra, most pedig megérkezett a Storm - mindkét szerzemény a Lena Scissorhands által vezetett csapat 2019-es, "Endorphin" című albumán kapott helyet (e korongról ITT olvashattok kritikát).

A "The Devil's Dozen" tracklistje:

01. Intro
02. Pendulum
03. Mold
04. Endless Stairs
05. Black Gold
06. Serendipity
07. Dead Mannequin
08. Passerby
09. Lure
10. Storm
11. Stop Waiting
12. Dancing Alone
13. Me Against You
14. Enslaved By A Dream
15. Judgemental Trap
16. Freaky Carnival
17. Fool The Gravity
18. Orphan Soul
19. Peculiar Kind Of Sanity
20. The Earth Mantra
21. Sweet, Sweet Lies
22. Taphephobia

a3055914516_10.jpg

 

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.