Depresszió – Végre itt az ezredik koncert!

Hard Rock Magazin

A 10. nagylemez bemutatója, a 20 éves jubileum (utólagos) megünneplése és az 1000-ik koncert: mindez egyben április 21-én a Barba Negrában. A hangulatra hangolódj a Végre videóklipjével!


Újabb fontos mérföldkőhöz érkezett a Depresszió, április 21-én adják 1000. koncertjüket! A nagyszabású ünneplésre a budapesti Barba Negra Red Stage-ben kerül sor. „Ezt az alkalmat amúgy is megünnepeltük volna a rajongóinkkal, de mivel a Covid miatt a 20 éves jubileumi koncertünk is elmaradt, ezért hatványozottan igyekszünk most megragadni a lehetőséget, hogy együtt örüljünk a közösen eltöltött időnek a közönségünkkel. Egy látványos és jól szóló koncertre számíthat tőlünk, aki velünk tart aznap este. Az új lemez, valamint az elmúlt 23 év legnépszerűbb Depresszió dalaival készülünk.”

A tavaly novemberben megjelent ’Vissza a Földre’ őszi-téli időszakban lezajlott lemezbemutató turnéját tavasszal is folytatja a zenekar. Március 25-én Székesfehérváron kerül sor az első 2023-as Depresszió-koncertre. Ezt követően Kaposváron, Kiskunfélegyházán, Gyöngyösön és Sopronban lehet az új és régebbi dalokra bulizni a budapesti ünneplés előtt. Az ezredik koncertre jegyet a Rock1 rendszerében válthatsz, további információk az esemény Facebook-oldalán.

A Depresszió-koncertek hangulatát jól visszaadja az albumot nyitó Végre című dalhoz készített legfrissebb videóklip, melyről Halász Ferenc énekes/gitáros így mesélt: „A dalban lévő lendületet és energiát szerettük volna vizuálisan is megerősíteni, ez pedig a koncertjeinken amúgy is adott. A Pixel Film főnökével, Tokay Péterrel már régóta dolgozunk együtt, és sok éve közeli barátok is vagyunk, tehát jól ismer minket. Így ez a videó a mi meglátásunk szerint nem csak egy egyszerű koncertklip lett. Ez Peti kisfilmje rólunk, ahogyan ő lát minket, valamint azokat az embereket és hangulati elemeket, amik egy koncerten körülvesznek minket. Az volt a koncepciója, hogy mivel már sok szép, snittekkel megtűzdelt klipünk volt, ezért most egy nyers és zabolátlan anyagot készít. Szabad kezet adtunk neki, és a végeredményt látva úgy érezzük, hogy nagyon jól sikerült elkapnia azt a hangulatvilágot, ami minket jellemez. A dal arról a felszabadult időszakról szól, amikor egy nehéz magánéleti helyzetet, amit a Covid is súlyosbított, végre sikerült magam mögött hagynom.”

Depresszió

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.