Twilight Force – Az új album egyik dala nagyzenekari verzióban

Hard Rock Magazin

A nemrég hazánkban járt Twilight Force egy teljesen áthangszerelt, nagyzenekari verziót készített a január végén megjelent nagylemeze egyik dalából, amit most digitálisan megjelentettek.

Néhány héttel a legfrissebb albumuk, az ’At The Heart Of Wintervale’ megjelenése és pár nappal az európai turnéjuk befejezése után – amelynek budapesti koncertjén mi is ott jártunk – a Twilight Force új kislemezzel jelentkezett. A Skyknights Of Aldaria (Orchestral Version) az album első bónuszdalaként jelenik meg, amely az egyik szám instrumentális változata. Az eredeti hangszerelést is módosították, a kifejezetten nagyzenekari verzióra szabott keveréssel teljesen új és egyedi hangulatot adtak a dalnak, ez az epikus változat tökéletesen illeszkedik a Daniel “Blackwald” Beckman által megálmodott “The Twilight Kingdoms” világának himnuszai közé.

A zenekar megemlékezett a turnéról és az új dalról is nyilatkozott: „Üdvözlet, utazó! A Twilight Force egy sikeres és varázslatosan dicsőséges turné után visszatért lakóhelyére! Több mint 3 hét során messzire utaztunk és diadalmas csatákat vívtunk, de máris új kalandok várnak ránk! Nagy örömmel jelentjük be, hogy mostantól a digitális birodalmunkban is megjelentetjük a Skyknights Of Aldaria nagyzenekari verzióját, ami ebben a feldolgozásban nagyszerű lehetőséget ad arra, hogy még több és gazdagabb részletet élvezhessetek a dalból. A szimfonikus hangzásvilágnak köszönhetően sok új hangszeres elem került bele, és reméljük, hogy új és izgalmas meglepetéseket találsz benne. Gyere és csatlakozz a mitikus saslovasokhoz, akik egy gonosz varázsló legyőzésére indulnak. Szálljunk át az égen és fejezzük be együtt az ezer nap éjszakáját!”
A kislemez streaming platformokon érhető el.

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.