Rotten Sound – Nothingness – Újabb előzetes a lemezről

Fémforgács

Nothingness címmel máris itt van a harmadik előzetes a finn grinder Rotten Sound március 31-án megjelenő Apocalypse albumának. Lemezükre 18 erőszakos, agresszív szám kerül fel, közel 20 percnyi játékidővel, melyek tökéletes filmzenét adnak az emberiség közelgő kihalásához. Íme újabb zenei darabjuk videója, amiről így beszéltek:

A Nothingness az egyik legrövidebb szám az albumon, ugyanazt a témát boncolgatja, mint a Suburban Bliss. Arról szól, hogy néha mennyire elveszünk a rendszerben, miközben végigcsináljuk a napjainkat.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.