Lesz egy második Pantera-koncert is a Barba Negrában

Nuskull Magazin

Akárhogy is nézzük, mindenképp 2023 egyik legfontosabb metalzenei történése az, hogy 25 év után újra Budapestre jön a Pantera – vagy legalábbis ami megmaradt belőle. Miután a május 30-i koncertre pár nap alatt elfogytak a jegyek, a Barba Negra most bejelentett egy ráadásbulit is, ami az eredeti dátum utáni napon, május 31-én lesz. (Aznap egyébként eredetileg Bécsben játszott volna a zenekar, de az ottani koncertjüket Phil Anselmo énekes évekkel ezelőtti karlengetős botrányának felmelegítése miatt visszamondták az ottani szervezők.)

A zenekar jelenlegi turnéfelállásában a klasszikus linenup még élő tagjain, Anselmón és Rex Brown basszeren kívül gitáron Zakk Wylde (Black Label Society, Ozzy Osbourne), dobosként pedig Charlie Benante (Anthrax stb.) játszik.

Az extra dátumra a jegyek először február 15-én 10 órától a regisztrált Live Nation tagok számára lesznek elérhetőek, a teljeskörű jegyértékesítés február 16-án 10 órakor indul a www.livenation.hu, a www.funcode.hu és a www.rock1.hu oldalakon.

//www.youtube.com/watch?v=u02IZEhyYLU

 

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.