10. születésnapját ünnepli holnap a Heep Freedom.

Rockvilág.hu online rockmagazin

A klasszikus hard-rockot játszó Heep Freedom a brit rock legenda Uriah Heep zenekar szerzeményeit állítja színpadra eredeti hangszerelésben. Küldetésük, hogy a ’70-es évek legendás csapatának szerzeményeit minél többen megismerhessék, illetve, hogy a klasszikus nótákat kedvelő Uriah Heep-rajongók a koncerteken eredeti hangszerelésben, izgalmas előadásban hallhassák újra a régi dalokat. A 10. születésnapját ünneplő zenekar a 70-es évek Byron és Lawton korszakát idézi fel Antal Ádám gitáros (Blues Willis, Dog With Two Bones) és Scholtz Attila „Atka” énekes (Dinamit, Cry Free, Nick Simper & Nasty Habits) vendégzenészek társaságában.

Belépő/Ticket: 3000 HUF (elővételben) | 3500 HUF (a koncert napján)
Jegyek 2023. JANUÁR 11-től kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel), valamint a TIXA jegyrendszerében: https://tixa.hu/Heep-Freedom-10th-Birthday_20230210_muzikum
Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.
A koncertterem elrendezése: ÁLLÓKONCERT. Általában a pénteki és szombati koncerteknél nem áll módunkban – a várható telt ház miatt – ülőhelyek biztosítására. Kérjük a megértésüket!
Dátum, helyszín:
2023.02.10. (péntek), 19.30
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.
www.muzikum.hu | www.facebook.com/heepfreedom
Facebook esemény: Heep Freedom 10th Birthday · Uriah Heep Best of ‘70s

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.