Naut – Damocles – A penge már lendül

Fémforgács

Az U.K. post-rock, dark, dancefloor Naut február 27-én hozza ki Hunt című debütáló albumát a Season of Mist kiadásában. Korábbi két videójuk után most a Damocles nézhető meg, amit így kommentált a banda:

A Hunt harmadik kislemezes dalával a hard rockon és a post-punkon kívül a lemezen felelhető többi hangzást is be akartuk mutatni, valamint azt is, hogy milyen zenénket befolyásolják. A Damocles egy terjedelmes, lassan felépített szám, ami annyi hatást gyakorolt az olyan új romantikus vonal, mint a gothic rocktól. Nem volt tudatos döntés, hogy ilyen hangulata legyen ennek a dalnak, inkább bíztunk az ösztöneinkben, és követtük őket. Ez olyan alap, amelyre kétségtelenül visszatérünk még a jövőben.

A videót a fagyos januári éjszakában forgattuk, ami tökéletesen tükrözi a dal üzenetét egy hideg és töretlen világról, amelyben saját tüzet kell teremtenünk, és óvatosan lépkedünk, nehogy elessünk az utunkon. Egy félrelépés, és a penge már lendül.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.