Aara – Érkezik Malmoth trilógiájuk végjátéka

Fémforgács

A svájci black metalos Aara március 31-án adja ki “Melmoth” trilógiájának befejező részét Triade III: Nyx címmel. Lemezük története tovább viszi ír protestáns lelkész, író Charles Robert Maturin a XIX. század elején kiadott  Melmoth, a vándor című regényének szálait. Ahogy a cím is sugallja, a Triade III: Nyx a halállal, a sötétséggel és az éjszakával foglalkozik, miközben Melmoth története visszavonhatatlan végéhez ér. Fluss énekes és szövegíró erről így beszélt:

A Nyx a véget és a sötétséget jelenti… a főszereplőink történeteivel a végére érnek. Melmoth szeretője az inkvizíció börtönében köt ki, és a Melmothtól fogant gyermek halála után belehal gyászába. Az emberektől elszenvedett szenvedései miatt Melmothot nem tudja meggyőzni senki arról, hogy megosszon egy darabot is a halhatatlanságból a lelkéért, így lejár az ideje, és véget kell vetni földi létezésének.

A befejező rész első előzeteseként a titokzatos és baljós hangulatú, egyben melankolikus Emphase der Seelenpein daluk ismerhető meg.

Aara – Triade III: Nyx

(Debemur Morti Productions)

1. Heimgesucht

2. Emphase der Seelenpein

3. Moribunda

4. Unstern

05. Des Wanderers Traum

6. Edo et Edam

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.