Ozzy Osbourne – Super Bowl-reklámfigura lett

Hard Rock Magazin

Ozzy Osbourne-nal hirdetik az idei Super Bowlt Amerikában, kedvencünk természetesen nem tagadja meg önmagát.

Képzeljük el, hogy egy irodában vagyunk a sötétség hercegével! Ozzy Osbourne ingben, nyakkendőben feszít, szeme ceruzával kihúzva, pont úgy, ahogy mondjuk, egy szoftvercég HR-irodájában kell. A reklámfilm az 57. Super Bowlhoz készült, ebből láthatunk egy 15 másodperces részletet, amelyben két munkatársa így beszélget: „Ki ez az új srác?” Nem tudom, azt mondják, valami rocksztár.” Mire Ozzy megfordul a székével és azt kérdezi: „Ki szeretne egy piercinget?”
„Vannak rocksztárok a munkahelyeden? Nézz körül, lehet, hogy épp melletted ül valamelyik! Fordítsd ki Ozzyval együtt a futball világát! Az idei Super Bowlra február 12-én kerül sor a glendale-i State Farm Stadionban” – így hangzik a nagy esemény beharangozója.
A teljes, egyperces reklámfilmben feltűnik Joan Jett és Gary Clark Jr. is.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.