Overkill – Nehéz szülés volt az új lemez

Hard Rock Magazin

Elkészült új albumával a thrash metalban utazó veterán New Jersey-i Overkill. Az eddigi leghosszabb ideig készült, ’Scorched’ címet viselő korongról máris meghallgatható a The Surgeon című tétel.

’Scorched’ címmel április 14-én kerül a boltok polcaira az Overkill új anyaga, amely a 2019-ben megjelent ’The Wings Of War’ korong folytatása lesz és már a huszadik a sorban a banda megalakulása óta. Bobby Blitz énekes így kommentálta az új anyagot: „Öregem, mintha egy örökkévalóság óta nem csevegtünk volna! Mondok valamit, ez a leghosszabb idő, ami valaha is eltelt Overkill-kiadványok között, 2019 februárjától 2023 áprilisáig. A »pandémia Pán Péterévé« váltam, aki soha nem akar továbblépni. Megírtam a részem, széttéptem, aztán újra és újra megírtam. Azon kaptam magam, hogy még mindig változtattam a részeken, miközben Colin már keverte!  Ez lett a normális egy abnormális időszakban, a józan ész az őrület közepette. A ‘Scorched’-ben valahol mindez tükröződik, az biztos, hogy ez egy régimódi megközelítés ebben a modern világban. Hogy megérte-e a várakozást? Mondd meg te!”

A lemez keverését Colin Richardson és segédhangmérnöke, Chris Clancy végezte, az album borítóját újra Travis Smith grafikusművész készítette. A ’Scorched’ többféle formátumban – még kazettán is – elérhető lesz a rajongók számára, és természetesen már most előrendelhető a kiadó hivatalos boltjából.

A ’Scorched’ dallistája:

01. Scorched
02. Goin’ Home
03. The Surgeon
04. Twist OF The Wick
05. Wicked Place
06. Won’t Be Comin Back
07. Fever
08. Harder They Fall
09. Know Her Name
10. Bag O’ Bones

Overkill

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.