Dirge – Condemned – lemezelőzetes videó

Fémforgács

A jövő év folyamán jelenik meg az indiai sludge/post metalos Dirge self-titled albuma, aminek első ízelítőjeként Condemned daluk szöveges videóját osztották meg.

Az album egy bizarr kísérlet arra, hogy olyan érzelmeket keltsen, amelyek a kényelmetlenség középpontjában állnak. A lemez hangzásvilágát úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljenek a dalok szellemiségének, amiknek szövegeket a harag, a bűntudat, a bánat és a félelem valós tapasztalatai ihlették. Ezen az albumon keresztül az önmegvalósítás útjára akarjuk vinni a hallgatót, mivel az a célunk, hogy az élményen keresztül a katarzis érzését is közvetítsük.” – magyarázza Harshad Bhagwat basszusgitáros.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.