Fatal Embrace – A világ a pokol felé tart

Fémforgács

30 év telt el azóta, hogy 1992-ben meg alakult a Fatal Embrace, és ugyancsak sok idő telt el azóta is, hogy a svéd melodick blackened csapat 1997-ben kiadta Shadowsoull’s Garden debütáló albumát. A zenekar most a nagyvisszatérésére készül, ugyanis 2023. február 24-én, a Black Lion kiadó gondozásában hozza kis második nagylemezét Manifestum Infernalis címmel.

Ennek az albumnak az elkészítése majdnem 5 évet vett el az életünkből, és sok minden történt ez idő alatt. A világ egyre sötétebbnek és sötétebbnek tűnik azóta, ahogy ez a világjárvány leszállt a világra, és a jelenleg zajló politikai háttár események is tovább sötétítik napjainkat. De, nézzük a jó oldalát. Mindez inspiráló adott régóta halogatott új lemezünk megírásához és rögzítéséhez. Ez messze a valaha volt legsötétebb alkotás lesz, amit a Fatal Embrace valaha is kiadott a kezéből, ami minél sötétebb lett, annál inkább terápiának tűnt. Kreatív forrás arra az esetre, amikor a világon minden rosszabbra fordul, és a pokol felé tart.”

A pokoli valóságból elsőként Empyreal Doom daluk szöveges videójával ismerkedhettek meg.

Fatal Embrace – Manifestum Infernalis

(Black Lion Records)

1. Empyreal Doom
2. The Black Oath
3. Wolves Of Golgotha
4. Prometheus’ Sermon
5 Call Of The Dark
6. Eyes Of Oak
7. Sign Of The Pentagram
8 Deus Mali
9. The Rot

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.