Készül az Edge Of Paradise új albuma!

Fémcsajok

2021-ben jelent meg a kaliforniai heavy metalt játszó Edge Of Paradise "The Unknown" címre keresztelt albuma, amely igen komoly sikereket hozott a csapatnak, kritikánk pedig ITT olvasható. 

A Margarita Monet vezette formáció nem tétlenkedik, nemrégiben a Bound to the Rhythm című dalukhoz forgattak videoklipet, amely szerzemény a fent említett korongon is szerepelt, néhány nappal ezelőtt pedig a zenekar bejelentette: elkészültek ötödik sorlemezük felvételeivel is. 

Az újdonságról egyelőre nem tudni konkrét infókat, de a banda nemcsak az új album miatt izgatott: jövő év tavaszán az olasz Lacuna Coil előzenekaraként járják majd az USA nagyvárosait, amely koncertkörút a kaliforniai San Jose-ban veszi kezdetét május 4-én, és Los Angelesben ér véget május 19-én.

Margarita elmondása szerint az új korong témája hasonló lesz mint a The Unknown-é - folytatódik az ismeretlen világok izgalmainak felfedezése.

 

 

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.