Girish And The Chronicles – Újra feljátszották a 2014-es Back On Earth lemezt, így januártól ismét kapható lesz

Rockvilág.hu online rockmagazin

A 2009-ben alakult indiai Girish And The Chronicles zenekar szerződést kötött az olasz Frontiers kiadóval, így a harmadik nagylemezük a nápolyi cég gondozásában február 11-én jelent meg. A zenekar és névadó énekese, Girish Pradhan eredetileg Indiából származik, akiket a Universal kiadó helyi képviselete karolt fel még pár évvel ezelőtt, amikor végre megszimatolták a bennük lévő potenciált. A csapat egyébként már jó egy évtizede aktív, bár hagyományos sorlemezek furcsa módon nem igazán kötődnek hozzájuk, leszámítva egy 2014-es keltezésű Back On Earth című albumot (ezt az Universal Music India adta ki, mára már beszerezhetetlen kincs).

Épp ezért a kiadójukkal karöltve most arra az elhatározásra jutottak, hogy január 27-én újra piacra bocsájtják a debütáló nagylemezt. Persze, hogy azért valami „extra” is legyen, nem az eredeti hanganyagot préselik rá a CD-re, hanem gyakorlatilag a teljes lemezt újra játszotta a zenekar. Mondjuk ami az énektémákat illeti, kizárólag csak az Angel és a Loaded dalokat énekelte fel újra Girish Pradhan énekes, de zeneileg teljesen átgyúrták a lemezt. A Loaded dalhoz egy friss klip is készült.




Girish And The Chronicles – Back On Earth
(Január 27 – Frontiers)

01. Ride To Hell
02. Loaded
03. Born With A Big Attitude
04. Shot By The Cupid, Touched By The Devil
05. Angel
06. I Wanna Get That Lovin’ Again
07. Hey You
08. Yesteryears
09. Smile Little Child
10. The Revolving Barrel
11. Golden Crown
12. End Of Civilization

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.