Marlboro Man & Üllői Úti Fuck – A két zenekar együtt ünnepli 34., illetve 30. születésnapját december végén a Dürer Kertben!

Hírek

Marlboro Man – Üllői Úti Fuck

(december 27., 19 óra - Dürer Kert)

Az Üllői Úti Fuck és a Marlboro Man együtt ünnepli 34., illetve 30. születésnapját, bár a Covid miatt legalább 2 évet letagadhatnak. A két zenekar tagsága az évek alatt gyakran összekeveredett, most együtt idézik meg az elmúlt 3 évtized kegyetlen dalait. Trágár és tróger este lesz, az biztos.

Marlboro Man & Üllői Úti Fuck – A két zenekar együtt ünnepli 34., illetve 30. születésnapját december végén a Dürer Kertben!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hírek nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.