Jót nevetett saját magán a dalszöveget elfelejtő Floor Jansen – videó

Fémcsajok

Sok előadóval megesett már, hogy egy pillanatra elkalandozott gondolatban, és elfelejtette a dalszöveget a színpadon. Mindenki másképp kezeli az ilyen kínos helyzeteket, ám aki igazán profi, az nem esik kétségbe, hanem improvizál.

December 6-án Milánóban adott koncertet az együttes, a Dark Chest Of Wonders című szám elején pedig Floor elfelejtette a szöveget. Ám a mellrákból nemrég sikeresen felépült énekesnő azonban nem esett kétségbe: vagány táncba kezdett, miközben jót nevetett a kis bakiján, a következő sorok pedig már eszébe jutottak.

Amikor a dalszöveg nem jut eszedbe, de néhány őrült táncmozdulattal megoldod. Legalább nevethetek magamon!

- írta Twitterére az énekesnő, a kommentelők pedig jót derültek a humorán.

A Dark Chest Of Wonders a legrosszabb ebből a szempontból, én rendre összekeverem a sorokat!

- írja Floor egyik követője, egy másik felhasználó pedig egy másik bakit idézett fel a Delain volt frontlányáról, Charlotte Wessels-ről:

Charlotte megjelent a színpadon, énekelni kezdett, de a mikrofonja nem volt bekapcsolva. Ilyenek bármikor megtörténhetnek.

Volt, aki egyenesen azt csodálta, hogy az énekeseknek mennyi dalszöveget kell fejből tudnia:

Imádnivalóan emberi vagy! Éppen tegnap gondolkodtam azon, hogy a zenészek, művészek hogyan emlékezhetnek minden egyes dalra. Különösen a régiekre! Csoda, hogy ez eddig nem történt még meg!

Itt nézhetitek meg a vicces videót:

 

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.