Moan – Bemutatkozás

Fémforgács

Nemrég megjelent új lemez után új projektje, a Moan debütáló albumát osztotta meg az Abysmal Growls Of Despair vezetője, Hangsvart.

Megjelent Moan mellékprojektem első albuma, a Red Lights of Babylon, ami már elérhető a bandcamp-en. A Moan egy disszonáns black metal páros tiszta (de gonosz) női vokállal, amely a démoni vágy és gyűlölet témái körül forog.

Anya a gonosz zseni a koncepció, a szöveg és a zene iránya mögött. Többféle vokált használ, 3+ oktávos hangtartományával, fenyegető/ominózus mélypontokkal, vonzó közepekkel és éteri magasságokkal. (A szélsőséges libidója és az okkultizmusban szerzett több mint 13 éves tapasztalata az összes “inspiráció” szükséges.)

Komponáltam, játszottam és felvettem a zenét, valamint kevertem és elsajátítottam az albumot.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.