Sacrilegion – Lemezelőzetes

Fémforgács

Transfixed in Spiral Ambiguity címmel adta ki újabb bársony simogatású számát a Salt Late City-beli death metalos utánpótlás, a Sacrilegion. A dal a mexikói Chaos Records gondozásában december 9-án megjelenő From Which Nightmares Crawl című debütáló albumukról való.

A Transfixed in Spiral Ambiguity a Sacrilegion gyorsívelésű dalai közé tartozik, aminek gyolkos tempóját Kenji Nonaka (Intestine Baalism, Another Dimension) fokozta egy zseniális szólóval. A dal a banda eklektikusabb oldalát mutatja be. Témájában Junji Ito Uzumaki című horror remekét dolgoztuk fel, és nem csak a szövegben, hanem magában a zenében is igyekeztünk átadni munkásságának hangulatát.”  – olvasható a a dalhoz csatolt infójukban.

A lemezről korábban már bemutatott Tainting the Sky with Red című tételük itt érhető el.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.