A Metal Blade-hez igazolt a 200 Stab Wounds, ki is adtak egy új dalt

Nuskull Magazin

Van ez a fiatal clevelandi zenekar, akik rengeteg szúrt sebről nevezték el magukat és kompromisszummentes, old school death metalt tolnak. Ők a 2019-ben alakult 200 Stab Wounds, akik bebizonyítják, hogy néha nem kell évekig keccsölni az elismerésért, elég csak, ha egy jól bevált formulát vegyítesz a saját ízvilágoddal: a srácokat ugyanis leigazolta az egyik legnagyobb metalkiadó, a Metal Blade, ahol többek közt olyan bandákkal kerültek egy fedél alá, mint a Cannibal Corpse, az Amon Amarth vagy a Whitechapel.

Ahogy az lenni szokott, új szerződés mellé új referencia dukál: a négyes rögtön ki is dobta a Masters of Morbidity című opuszt, ami az első hanganyag a tavalyi debütlemezük, a Slave to the Scalpel óta, és egy igazi autentikus halálmetal darab, olyan dobos manőverekkel benne, amitől tátva marad a száj. Vagy a fül. A dal felvételét Mark Lewis (The Black Dahlia Murder, Nile, Deicide stb.) intézte és rögtön a bekezdés után emészthető is. Ha éled ezt a műfajt, itt az új kedvenced:

//www.youtube.com/watch?v=Y93ynEu01uE

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.