Umbilicus – Pénteken jön az első lemezük

Pénteken jelenik meg a ’60-as, ’70-es hard rock vonalán mozgó Umbilicus első nagylemeze Path of 1000 Suns címmel. A zenekar olyan jól ismert death meta veteránok hozták össze, mint a Cannibal Corpse dobosa Paul Mazurkiewicz és az Inhuman Condition gitárosa Taylor Nordberg. Hozzájuk csatlakozott Brian Stephenson (Fore, Old James) énekes és Vernon Blake (Anarchus) basszusgitáros.

Az Umbilicus 2020 nyarán alakult meg azzal a nem titkolt szándékkel, hogy kiéljük a ’60-as évek végi, a ’70-es és a korai ’80-as évekbeli rockzene iránti szeretetünket. Tíz nagyon menő dalt írtunk meg 2020 folyamán, de a kirakósunkból akkor még hiányzott egy darabka: egy csodálatos hang, amely összefogja az egészet. És akkor megérkezett Brian Stephenson! Egy nagyszerű énekes és szövegíró tette teljessé a felállásunkat. Roppant büszke vagyok mindenre, amit megírtunk, és alig várom, hogy a világ végre hallhassa!” – mondta korábban Paul Mazurkiewicz.

Albumukról az alábbiakban Gates Of Neptune daluk videóját nézhetitek meg, bandcamp oldalukon pedig további dalokat is meghallgathattok.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.