Heavy Is the Crown: új dallal jelentkezett a Sylosis

Nuskull Magazin

Vadonatúj dallal jelentkezett a Sylosis. A brit progos thrasherek legújabb darabja a Heavy Is the Crown címet kapta és mellé még egy sivatagos, disztópikus videót is mutatnak a srácok. Josh Middleton, a zenekar énekes-gitárosa (illetve az Architects húrnyűvője) úgy fogalmazott, hogy a most megjelent tétel a következő Sylosis-lemez írása közben fogant, viszont nem nagyon illett annak koncepciójába, így két társával – amik szintén idén érkeznek – különálló szinglikként leledznek majd a banda munkásságában.

Az, hogy a legutolsó lemez (Cycle of Suffering – 2020) óta kiadott két dalnak, a Worship Decaynek és az Immovable Stone-nak mi lesz a sorsa, felkerülnek-e vajon a következő kiadványra vagy sem, egyelőre nem tudni. Ami viszont biztos, hogy az új dalt már lehet is pörgetni, illetve megcsodálni milyen az, amikor Josh épp nem Sam Carterékkel feszegeti a határokat, hanem jóval metalosabb taktusokra pattintja a riffeket és ereszti ki hangját:

//www.youtube.com/watch?v=dnvA9q9YKMY

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.