Brékó, brékó! Itt az új Mögött-arculat!

Jelentéktelen változás az univerzumban, egy világot jelentő lépés a blognak. Elkészült az új design, a megálmodója pedig nem más mint a csodálatos Waldmann Bogi (Bogiwald.art), aki nem csupán mesteri tetoválásai által tör jól megérdemelt babérokra, hanem remek lemezborítóival és pólómintáival is. Dolgozott a BIPØLARISsal, a Devoiddal, a Havannával, otthonosan mozog a keményzenei színtéren, úgyhogy egyből ő jutott eszembe, amikor kitaláltam, hogy kellene valami ikonikus vizuál a blognak, mert megérdemli. 

Büszkén tálalom az eredményt, amibe egyszerűen szerelmes lettem. Szeretném, ha Te is egy picit jobban megismernéd Bogit és a művészetét, ezért megkértem, hogy a nagy leleplezés apropóján válaszoljon pár kérdésemre. Érdemes rá odafigyelni, nekem elhiheted! 

[...] Bővebben!

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) MÖGÖTT nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.