Új dal Ozzy Osbourne-tól

Sharon Osbourne még június elején közölte, hogy rövidesen Ozzy Osbourne egy nagyobb operáción fog átesni, és Sharon szerint ez komoly hatással lesz az életére is. A sorsdöntő műtét megtörtént, a legendás rocker a család közlése szerint jól van, a gyógyulás útjára lépett. Felesége, Sharon Osbourne a közösségi médiában közzétett üzenetében ezt írta:

„A családunk nagyon hálás az Ozzy műtétjét megelőzően érkező elsöprő mennyiségű szeretetért és támogatásért! Ozzy jól van, a gyógyulás útján van! A szeretetetek a világot jelenti neki.”

A gyógyulás útjára lépett legenda szeptember 9-én jelenteti meg soron következő nagylemezét Patient Number 9 címmel. A címadó dal, amiben a legendás gitáros Jeff Beck is szerepel pedig már meg is tekinthető. Ozzy saját szavaival élve az album arról szól, milyen betegnek lenni egy elmegyógyintézetben, és hogy a legjobb dolog amit tehetünk az magunk meggyógyítása.

Az érkező album producere az az Andrew Watt aki az utóbbi időben a Pearl Jammel és Miley Cyrus-szal is dolgozott együtt. A lemezen pedig nem kisebb világsztárok fognak vendégeskedni a sötétség hercege mellett mint: Tony Iommi /Black Sabbath/, Duff McKagen /Guns n Roses/, Chad Smith /Red Hot Chili Peppers/, Josh Homme /Queens of the Stoneage/, Robert Trujillo /Metallica/ és Zakk Wylde/ Black Label Society/.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.