Feelgood apuka punk – Megjelent a hazai punk szupergrupp Soft új EP-je

Nuskull Magazin

Második kislemezét adta ki a héten Swell címmel a hazai modern punk színtér éllovasaiból alakult Soft zenekar. A 2019 óta aktív csapat pop rockot/pop punkot, vagy ahogy ők mondják, “feelgood apuka punkot” játszik, és olyan bandák tagjait foglalja magába, mint az idén búcsúzó Hanoi, a Have No Clue és az egykori New Dead Project. A pontos névsor:

  • Takács István (Have No Clue) – ének
  • Kóti Péter (Hanoi) – gitár
  • Hetey Szabolcs (Hanoi, Blackhoney) – gitár
  • Balla Bence (ex-New Dead Project) – basszusgitár
  • Demjén Ádám (Hanoi, The Ocean Front, ex-New Dead Project) – dob

Az új kislemezről először a Blind Alley című dal jelent meg, erről Takács István énekes mesélt:

Akárcsak a többi, ez is egy olyan szoftos punk rock trekk, amiben kiélünk minden gondolatot, ötletet és akár még klisét is, ami a másik bandáinkban “nem férne el”. Az egész zenekarra, a ritmusunkra, a számírásra jellemző ez a laza, ráérős és életpozitív attitűd. Csak szoftosan! Mondjuk a dalszövegek kilógnak a sorból, azok elég szomorúra sikeredtek. De hát sosem tudtam pozitív szövegeket írni…

A lemezbemutató koncert Budapesten a Három Hollóban lesz június 11-én, a BetterThanEver és a Denevér társaságában.

Íme az új kislemez, alatta pedig a 2019-es bemutatkozó anyagot is meg lehet hallgatni.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.