„Annál nincs menőbb, amikor a mi kis fekete pólós rockerközönségünk keveredik hetven pluszos nyugdíjasokkal egy könyvtár udvarán!” – Ørdøg interjú Vörös Andrással

Rockbook.hu - Rockmagazin és Rocklexikon

Vörös András nevét eleinte a FreshFrabik és a Superbutt révén ismerhette meg a közönség, jó ideje pedig már az Ørdøg és a Diabolus In Musica frontembere.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockbook.hu - Rockmagazin és Rocklexikon nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.