Haken – Nightingale – új dal és videó

Nightingale címmel mutatta be új dalát és annak videóját a progresszív metal vonalas brit Haken. A csapatnak ez az első dala a soraiba visszatérő Pete Jones billentyűssel, akitől egyben a dal alapötletei is származik.

A Nightingale volt az első szám, amit Pete bemutatott a zenekarnak, miután idén újra csatlakozott hozzánk. A dal lendülete, zeneisége a klasszikus Hakenre emlékeztetőhangulatra utal, de továbbgondoltuk a mai hangzásunknak megfelelően. a nóta spektruma a finom pillanatoktól egészen a brutális riffekig terjed.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.