Bodysnatcher – Halál és emlékezés

Fémforgács

Az agresszió epikus demonstrációját gyakorló floridai deathcore Bodysnatcher április 22-én jelenteti meg új albumát Bleed- Abide címmel az MNRK Heavy-n keresztül. Lemezük központi témáiban a halál, a betegségek, az elmúlás utáni emlékezés és azoknak félelmei állnak. Erről szól Wired For Destruction daluk is, amiről Kyle Carter gitáros az alábbiakat mondta:

Számomra ez a dal azt a félelmet képviseli, hogy a halál után elfelejtenek. A dal címe mindent elárul… A halál, a betegség és a legtöbb félelem sokunkat visszatart attól, hogy úgy éljük az életünket, ahogyan azt valójában szeretnénk, ezért is gondoltam azt, hogy ez egy fontos téma, amiről beszélni kell.

A lemezről bemutatott korábbi daluk az Absolved Of The Strings And Stone videója itt nézhető meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.