I Klatust – Érkezik az új albumuk

Mi történik akkor, ha egy zenekarban egyesül Chris Wozniak dobos (Lair Of The Minotaur, Earthen Grave), John E. Bomher basszusgitáros (Yakuza, Indian) és Tom Denney gitáros – énekes, grafikusművész, aki nem mellesleg olyan bandák albumborítóit és látványterveit készítte el, mint a Soilent Green, a Kylesa, a Weedeater, a Black Cobra, a Rwake, a Samothrace és még számos más banda. Nos, ez a három úriember I Klatust néven, még 2012-ben hívta életre ezoterikus sludge/doom metal bandáját, amivek időnként egy-egy új anyaggal is jelentkeznek, mint például legutóbb a 2017-es Nagual Sun című albumukkal.

A trió most örömmel jelente be, hogy április elején Targeted címmel érkező új albumát, aminek az alábbiakban Láthatjátok a borítóját, valamint számlistáját.

I Klatust – Targeted

(Dead Sage Records)

1. Solstice Of Wind
2. Shitback and Halfway Damned
3. Opium Cyborg
4. Dance With The Skulls In The Church
5. Targeted

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.