Aurora – újabb klipes dal a Teszt alatt a türelem lemezről: Olajra lépek

Még tavaly májusban jelent meg az Aurora “Teszt alatt a türelem” című legújabb nagylemeze, ami meglepetésként rögtön az első helyen indított a MAHASZ Top 40-es listáján. Most megérkezett az újabb klipes dal, amit az Olajra lépek című nótához forgattak.

Lehet, hogy kicsit korai még, de egy ilyen szép napsütéses vasárnap szerintünk alkalmas arra, hogy előkészítsük a motoros szezont. A klip költségvetését sajnos az egekbe vitte a Hollywoodból importált profi főszereplő tiszteletdíja, amellyel egyszerűen ‘olajra lépett’…

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.