Szürreális vacsora egy erdei házban – Itt a The Royal Freak Out legújabb klipje

Kifordult világba pillantunk be a The Royal Freak Out legújabb klipjében, amit a The Process of Being the Same c. dalukhoz forgattak soron következő nagylemezükről.

Három évvel első nagylemezük után a The Royal Freak Out decemberben jelentkezett egy új dallal, a Viva la Resistence-szel, ami a február 21-én megjelenő Emergence nagylemezt kezdte felvezetni. Érdemes volt azzal kezdeniük, hiszen az  az egyik legkorábban elkészült daluk, a most megjelenő The Process of Being the Same pedig az egyik leghúzósabb darabja a az új lemeznek.

“A dal egy olyan ember gondolatait fogalmazza meg, aki egész életében a kényelemnek élt és rájön, hogy, ha néha törte volna magát, hogy kilépjen a komfortzónájából és kicsit megküzdjön az igazán fasza dolgokért, akkor mennyivel több lehetne.” – mondta el a dalról Farkas Balázs, a zenekar frontembere.

A klipet több helyszínen forgatták, a festői Kisorosziban és a Velencei-tó környékén. Az alapötlet a rendező, Köge fejéből pattant ki, ő fényképezte és vágta is a videót. 

“Szerettünk volna egy laza, fura klipet forgatni, ami kiegészíti a dal nihilista stílusát egyfajta szürreális hangulatban.”– tette hozzá Farkas Balázs.

Az Emergence február 21-én érkezik, élőben március 11-én a Robotban hallhatjátok majd először, ahol vendégük lesz a Sosevolt, akik ezen az estén mutatják be legújabb, Age Of The Deadly Mammal című kislemezüket, illetve régi fehérvári cimborájuk, a The Rebels is.
Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.